Op zoek naar een leuke invulling van de zomer? Kopshout biedt een nieuwe cursusvorm: de zomercursus. In vier dagen tijd maak je een mooi thee- of juwelenkistje, met verstekverbindingen en decoratieve ‘veren’. De eerste week, van 4 t/m 7 augustus, is bedoeld voor mensen die de basiscursus al volgen of gevolgd hebben. Zij krijgen een aantal nieuwe technieken aangeboden, zoals waterbeitsen, letters snijden en het slijpen van een zaag.

Van 11 t/m 14 augustus hebben we een programma dat meer als een introductie geldt voor onze basiscursus. Je maakt kennis met de blokschaaf, leert futselen en een sponning schaven. En aan het eind van de week heb je een prachtig kistje gemaakt!

De cursusdagen duren van 9:30 tot 16:30. Deze alternatieve Nijmeegse 4-daagse kost 355,-. Er zijn in de introductiecursus van 11 t/m 14 augustus acht plaatsen, dus als je geïnteresseerd bent, stuur snel een mailtje naar kopshout@planet.nl! In de eerste week zijn nog maar enkele plaatsen vrij, dus wees er snel bij.

Ons cursuslokaal is ingericht voor werken op gepaste afstand!